Welcome to LetsNikah.com

“Dan di antara tanda-tanda kekuasaan-Nya ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya di antaram0u rasa kasih dan sayang. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda bagi kaum yang berfikir.” (Surah Ar-Ruum : 21)

  Login

hill

 

1-1

Lets Jodoh Muslim

Sesi untuk mencari dan berkenalan dengan pasangan muslim.
1-2

Lets Ta’aruf

Sesi ta’aruf secara maya melalui video conferencing atau tele conferencing antara pasangan lelaki, perempuan dan penta’aruf.
1-3

Lets Merisik

Sesi merisik yang akan diwakili oleh pihak LetsNikah.com melalui panggilan telefon, mesej, dan email kepada pihak lelaki atau perempuan.
 

LetsNikah.com Process Flow

Moden, mudah & efisien.

 
2-2

Simple and Modern

Letsnikah.com menawarkan sistem mencari jodoh muslim yang moden serta mudah untuk digunakan. Mencari jodoh hanya dihujung jari sahaja.

Versatile and Efficient

Sistem mencari jodoh yang paling efisien dengan menghubungkan pengguna muslim dari setiap negeri mahupun negara. Mesra pengguna serta lebih praktikal untuk digunakan dimana dan bila-bila masa sahaja.

3-3
4-4

Love after Marriage

LetsNikah.com menyediakan platfom untuk mengenali bakal pasangan hidup bagi melayari cinta selepas pernikahan. Jadikan Letsnikah.com sebagai permulaan dalam melayari bahtera perkahwinan anda.

logo

 

 


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up