Pihak Letsnikah.com bekerjasama dengan badan-badan NGO seperti Aman Palestin untuk mengumpul dana bagi membantu umat Islam yang amat memerlukan di Palestin dan negara-negara islam yang lain.

Ianya juga adalah untuk menampung kos perbelanjaan sistem dan pekerja bagi memberikan perkhidmatan yang terbaik buat anda semua. Ayuh sertai kami di Letsnikah.com disamping menderma!

Dapatkan diskaun 10% dengan menggunakan kupon di atas bagi menaik taraf AHLI PREMIUM! Naiktaraf akaun anda hanya SEKALI SETAHUN disamping menderma. Cepat dan jangan lepaskan peluang sebelum promosi ini tamat!!

Pelan Ahli Letsnikah.com

Letsnikah.com menawarkan pelan dan pakej yang amat berpatutan untuk anda semua dengan hanya serendah 14 sen sehari untuk akses tanpa limit!

Misi Kami

Misi kami adalah untuk memberi alternatif yang bermanfaat kepada anda. Antaranya :

Mewujudkan alternatif untuk mencari jodoh yang patuh syariah dan berlandaskan syariat Islam. Tambahan lagi, pihak Letsnikah.com ingin mewujudkan kesedaran dalam kalangan masyarakat supaya menjaga ikhtilat antara lelaki dan wanita dalam usaha mencari jodoh.

Memastikan calon pasangan yang dicari terdiri daripada mereka yang komited dan bersedia untuk mendirikan rumahtangga.

Menjimatkan masa,wang dan tenaga dalam usaha mencari jodoh.

Soalan Yang Kerap Ditanya Ahli Letsnikah.com
Apakah beza pakej Free, Silver dan Premium member?

Letsnikah.com menawarkan tiga (3) pakej pelan untuk ahli. Ahli boleh memilih pakej yang dikehendaki dan setiap pakej adalah berbeza. Pakej terdiri daripada pakej Lets Free, Lets Silver dan Lets Gold.

Free Member merupakan pakej yang membolehkan ahli mendaftar secara percuma tetapi akses yang ditawarkan adalah terhad.

Silver Member merupakan pakej secara bulanan. Yuran ahli adalah RM30 sebulan dengan akses yang istimewa.

Premium Member merupakan pakej seumur hidup dengan yuran hanya RM50 sahaja. Ahli tidak perlu untuk membayar bagi memperbaharui akaun. Akses yang diberikan juga istimewa sangat istimewa.

Apakah itu program Affiliate?
Program Affiliate merupakan program yang membuka peluang kepada individu untuk menjana pendapatan tambahan. Anda boleh menjadi agen Letsnikah dengan menyertai program Affiliate kami. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, dialu- alukan melihat ruangan Affiliate.
Siapakah yang boleh menyertai Letsnikah.com?
Penyertaan untuk menjadi ahli Letsnikah dibuka seawal umur 18 tahun dan ke atas. Namun, kami menegaskan calon adalah seseorang yang sememangnya komited untuk mendirikan rumahtangga dan mengetahui tanggungjawab dalam berumahtangga.
Adakah saya boleh memuatnaik gambar,video dan audio untuk dikongsikan dengan rakan - rakan Letsnikah yang lain?
Ya, boleh. Anda boleh memuatnaik gambar,video dan audio yang anda sukai dan dapat memberi manfaat untuk ahli-ahli lain. Gambar,video dan audio yang dimuatnaik akan muncul pada paparan wall dan media. Akses ini hanya boleh digunakan oleh ahli Silver dan Premium member sahaja.
Jika ada sebarang masalah berkaitan Letsnikah.com, apa yang kami perlu lakukan?
Jika anda menghadapi sebarang masalah, anda boleh maklumkan kami sama ada melalui ruangan ‘Chat Us’ atau melalui email. Pihak pengurusan Letsnikah.com akan cuba menyelesaikan masalah yang anda hadapi dengan efisyen dan efektif.

Mantapkan ilmu dan kongsikan artikel anda di LetsBlog sekarang!

“Antara amal jariah yang akan sampai pahalanya kepada seseorang Muslim selepas matinya ialah: Ilmu yang dipelajari dan disebarkan; Anak soleh yang mendoakannya; naskhah al-Quran yang diwakafkannya; masjid yang dibinanya; rumah tumpangan yang dibinanya untuk golongan musafir; kolam air yang dikoreknya; sedekah yang diberi semasa sihatnya. Amal-amal ini akan sampai untuknya selepas dia mati.”

(Riwayat Ibn Majah, dianggap sahih oleh Ibnu Khuzaymah)


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up